Ανεπιθύμητος από τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ ο Πετρέας

Ανεπιθύμητος από τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ ο Πετρέας

Με επίσημη ανακοίνωση οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ εξέφρασαν ανοιχτά τη δυσαρέσκεια τους για τη συμφωνία της ομάδας με τον Γιώργο Πετρέα.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει ουσιαστικά δώσει τα χέρια με την πλευρά του Γιώργου Πετρέα, ωστόσο οι οργανωμένοι του Δικεφάλου του Βορρά δεν φέρονται πρόθυμοι να αφήσουν τη μεταγραφή να προχωρήσει εύκολα…

Με επίσημη ανακοίνωση, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ εξέφρασαν ανοιχτά πως είναι αρνητικοί στην κίνηση αυτήν, καθώς δεν δέχονται του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

«Μετά από μια ακόμα πλήρως αποτυχημένη χρόνια του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου, δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να εκδώσουμε ανακοίνωση , θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πάρουμε θέση για τις εξελίξεις στο τμήμα.

Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι για το τμήμα, και μετά την αποχώρηση του κυρίου Τσαλοπουλου, το τμήμα μοιάζει να έχει αφεθεί στην τύχη κάποιων που νομίζουν, ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας απρόσωπος σύλλογος που ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει και γουστάρει, καταπατώντας αρχές και αξίες που πρεσβεύουν τα τέσσερα ιερά γράμματα.

Πρόεδρε Θανάση Κατσαρή, διοικούντες του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, κύριε Παϊσιαδη και λοιποί, που ασχολείστε με το τμήμα, σας ενημερώνουμε ότι για εμάς κανένα πρωτάθλημα και κανένα κύπελλο δεν είναι πάνω από την ηθική και την αξιοπρέπεια μας, και ως εκ τούτο σας καθιστούμε σαφές ότι ο Γιώργος Πετρέας είναι ανεπιθύμητος στον δικό μας ΠΑΟΚ. Μαζί με αυτόν είναι ανεπιθύμητοι και όσοι εισηγήθηκαν τον ερχομό του.

Εδώ και καιρό σας είχαμε ενημερώσει, πως για τον συγκεκριμένο αθλητή και για τον τρόπο που έχει συμπεριφερθεί στον παρελθόν προς τον σύλλογο, η πόρτα του ΠΑΟΚ πρέπει να παραμείνει ερμητικά κλειστή. Εσείς ωστόσο επιλέξατε να κλείσετε τα αυτιά σας, και να χαράξετε το δρόμο σας.

Πραγματικά καμία αξία δεν έχει αν αγωνιστικά ο συγκεκριμένος αθλητής βοηθήσει το τμήμα. Κανένας τίτλος δεν είναι πάνω από την αξιοπρέπεια του συλλόγου.
Τα δικά σας λάθη και τις δικές σας αποτυχίες, δεν γίνεται μονίμως να τις χρεώνεται ο σύλλογος. Κάπου εδώ τα συγχωροχάρτια τελειώνουν. Και έχουν ήδη δοθεί πολλά.
Όσοι δεν σέβονται τον σύλλογο, δεν έχουν θέση σε αυτόν.

Απλά, κατανοητά και όμορφα.

Υγ. Καλωσορίζουμε τον κύριο Καλμαζιδη και του ευχόμαστε καλή τύχη στο δύσκολο έργο του. Είμαστε σίγουροι, πως στο μέλλον θα οδηγήσει ξανά τον σύλλογο στην κορυφή, με τρόπο που θα μας κάνει ξανά υπερήφανους. Δυστυχώς για φέτος, τα αγωνιστικά αποτελέσματα έχουν περάσει ήδη σε δεύτερη μοίρα.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ: Β.Ε.Μ,ΚΟΡΔΕΛΙΟ,ΠΑΝΟΡΑΜΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ