Ρίτσι : «Να κερδίσουμε και μετά να περιμένουμε τα αποτελέσματα»

Ρίτσι : «Να κερδίσουμε και μετά να περιμένουμε τα αποτελέσματα»

Ο Ντανιέλε Ρίτσι μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σασταμάλα και ξεκαθάρισε πως ζητούμενο είναι η νίκη και μετά θα περιμένει να δει τα αποτελέσματα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση με την Σασταμάλα για την τελευταία αγωνιστική και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο προπονητής του δικεφάλου, Ντανιέλε Ρίτσι τόνισε πως το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Σασταμάλα είναι μόνο η νίκη και μετά θα ασχοληθεί με το τι έκαναν οι υπόλοιπες ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι θα παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι στη φάση των ομίλων, έχοντας την ευκαιρία και τις προϋποθέσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η δουλειά μας είναι να κερδίσουμε τον αγώνα και να πάρουμε τους τρεις πόντους. Έπειτα θα δούμε τι γίνεται με τα αποτελέσματα στα άλλα γήπεδα. Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για το σύλλογό μας εάν καταφέρουμε να προχωρήσουμε παρακάτω στο CEV Champions League.

Το προηγούμενο Σάββατο ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες για αυτό το ματς και είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε εναντίον της SASTAMALA.

Θα ήταν προτιμότερο αν ξεκινούσαν όλα τα παιχνίδια ταυτόχρονα την Τετάρτη, αλλά πρέπει να αποδεχθούμε τα πράγματα όπως είναι και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ