Πετρέας: «Βρισκόμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο, όμως θέλουμε να είμαστε ανάμεσα στους καλύτερους»

Πετρέας: «Βρισκόμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο, όμως θέλουμε να είμαστε ανάμεσα στους καλύτερους»

Ο Γιώργος Πετρέας σχολίασε την κλήρωση που είχε η εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών στο Euro.

Η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών στάθηκε άτυχη, καθώς κληρώθηκε στον δυσκολότερο ίσως όμιλο του Euro.

Η Ελλαδά θα αντιμετωπίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Πολωνία, την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία, το Βέλγιο, την Ουκρανία και την Πορτογαλία στον Α’ όμιλο.

Όπως και να ‘χει, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση στην φάση των «16», όπως ανέφερε ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Πετρέας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Γνωρίζαμε εξαρχής ότι από την στιγμή που είμαστε στο Ευρωπαϊκό, οποιαδήποτε κλήρωση μόνο εύκολη δεν θα ήταν. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά βρισκόμαστε ίσως στον πιο δύσκολο όμιλο της Α’ φάσης. Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά στη προετοιμασία και να μην έχουμε απώλειες, έτσι ώστε να εμφανιστούμε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση και να διεκδικήσουμε πάλι την πρόκριση στους 16.

Ομάδες όπως η Πολωνία και η Σερβία που παίζουν σε τελικούς Παγκοσμίων και Ολυμπιάδων έχουμε την ευκαιρία να τις αντιμετωπίζουμε μόνο σε τέτοιες διοργανώσεις. Εμείς θέλουμε να παίζουμε απέναντι στους καλύτερους και να είμαστε ανάμεσά τους για να εξελιχθούμε όλοι, ιδίως τα πιο νέα παιδιά για να μπορούν στο μέλλον να πάνε ένα βήμα παραπάνω την Εθνική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ