H ομορφότερη αθλήτρια του βόλεϊ, Μαρί Παραίμπα, για τον Ολυμπιακό (pic & vids)

H ομορφότερη αθλήτρια του βόλεϊ, Μαρί Παραίμπα, για τον Ολυμπιακό (pic & vids)

H καλλονή και εξαιρετική υποδοχέας, Μαρί Παραίμπα, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν στο γυναικείο βόλεϊ και σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία έχει στο στόχαστρό του την σπουδαία Βραζιλιάνα υποδοχέα, Μαρί Παραίμπα. Η Βραζιλιάνα καλλονή που θεωρείται από τις ομορφότερες αθλήτριες στον κόσμο, είναι εξαιρετική στην πρώτη μπαλιά , άριστη αμυντικός και υποδοχέας.

Η Παραίμπα είναι 35 χρονών (30 Ιουνίου 1986), έχει ύψος 1.81, με πλούσιες εμπειρίες και συμμετοχές στη μεγάλη Βραζιλία, με την οποία κατέκτησε το Γκραν Πρι το 2016 και το ασημένιο μετάλλιο στους Παναμερικανικούς Αγώνες (2015) δίπλα στις σπουδαίες Κάστρο, Γκιμαράες, Φε Γκάραι, Καρβάλιο (φωτό), με προπονητή τον Ρομπέρτο Γκιμαράες. Πήρε επίσης το χρυσό στο πρωτάθλημα Νοτίου Αμερικής(2015) και στην Πανεπιστημιάδα (2011).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πάντως απο το ρεπορτάζ, η Βραζιλιάνα έχει όντως προταθεί στον Ολυμπιακό που αν καταφέρει να την φέρει στην Ελλάδα θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό κάτι τέτοιο θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο.

Μάλιστα η Μαρί Παραίμπα έχει φωτογραφηθεί γυμνή στο Playboy ενώ σε ηλικία 26 χρονών σταμάτησε το βόλεϊ για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ όμως επέστρεψε αρχικά στο μπιτς βόλεϊ και μετά στο βόλεϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ