Ολυμπιακός: «Μάχη» για τον σούπερ Πέριτς! (Vid)

Ολυμπιακός: «Μάχη» για τον σούπερ Πέριτς! (Vid)

«Σαρώνει» και στους Άνδρες στο Βόλει ο Ολυμπιακός που προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα το μεγαλύτερο ταλέντο της Σερβίας, Πάβλε Πέριτς.

Ασταμάτητος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός! «Χτυπάει» παντού και ισχυροποιεί όλα τα τμήματα του. Μετά τις δύο σπουδαίες μεταγραφές στο βόλεϊ γυναικών με τις Παραίμπα και Σάλας να είναι ήδη «ερυθρόλευκες» ετοιμάζεται νέο «μπαμ» στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Ο Ολυμπιακός δίνει «μάχη» με τρεις κορυφαίες Ιταλικές ομάδες για να κάνει δικό του τον Πάβλε Πέριτς. Ο Ολυμπιακός παλεύει να πάρει το «ναι» του σπουδαίου Σέρβου άσου και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν.

Απέναντι του, τρεις πανίσχυρες Ιταλικές ομάδες, Περούτζια, Βερόνα και Λατίνα που θέλουν να πάρουν τον Σέρβο άσο. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει το σπουδαίο deal και να φέρει στον Πειραιά το μεγαλύτερο ταλέντο του σερβικού βόλεϊ! Ο 23χρονος ακραίος, ύψους 2.08 είναι ο μεγάλος στόχος και οι ερυθρόλευκοι τα δίνουν όλα για την σούπερ μεταγραφή.

Ο Πέριτς ανήκει στην Βοιβοντίνα, μόνιμη πρωταθλήτρια Σερβίας ενώ έχει παίξει τα δύο τελευταία χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα ο Πέριτς που αποτελεί το μεγάλο πρότζεκτ του Σερβικού βόλεϊ, βρίσκεται με την εθνική στο Nations League που διεξάγεται στην Ιταλία.
Σύντομα αναμένονται οριστικές εξελίξεις με τον Ολυμπιακό να κάνει τα πάντα για να ντύσει τον Σέρβο παικταρά στα ερυθρόλευκα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ