Μπενίτεθ : «Καταπληκτική η ατμόσφαιρα, έτσι θέλουμε να παίζουμε»

Μπενίτεθ : «Καταπληκτική η ατμόσφαιρα, έτσι θέλουμε να παίζουμε»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, αλλά και ο Μίκο Οϊβάνεν μίλησαν για τη μεγάλη πρόκριση των ερυθρόλευκων στα ημιτελικά του Challenge Cup.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε στο osfp.gr πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο των ερυθρόλευκων για την εκπληκτική ατμόσφαιρα.

«Παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα σήμερα και στο τεχνικό και στο τακτικό μας κομμάτι. Κάναμε ότι χρειαζόταν για να ελέγξουμε το παιχνίδι και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και πολύ χαρούμενος για το σύλλογο του Ολυμπιακού. Σήμερα ήταν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο και έτσι θέλουμε να παίζουμε πάντα. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας πάντα. Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε στον επόμενο γύρο και βρισκόμαστε στους «4» μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

Ο Μίκο Οϊβάνεν τόνισε: «Σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Πετύχαμε αρκετούς πόντους από το σερβίς και το μπλοκ μας, βγάλαμε πολλές άμυνες και δεν τους αφήσαμε να σπάσουν τη δικιά μας άμυνα ώστε να πάρουν εύκολους πόντους. Πήραμε τη νίκη και την πρόκριση στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ