Παπαδόπουλος : «Μεγάλη ιστορία ο τελικός για τον Πανναξιακό»

Παπαδόπουλος : «Μεγάλη ιστορία ο τελικός για τον Πανναξιακό»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος τόνισε τις δυσκολίες που πέρασε ο Πανναξιακός για να φτάσει έως τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό.

Ο Προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού, Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 και σχολίασε τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ηλυσιακός είναι καλή ομάδα και δεν βρέθηκε τυχαία στο final-4. Το παιχνίδι κρίθηκε στα χαρακτηριστικά που έχει η Α1, πιέσαμε στο σερβίς και στο μπλοκ. Είναι μεγάλη ιστορία η πρόκριση στον τελικό από μία νησιώτικη ομάδα, ακόμα περισσότερο για όσους ξέρουν το τι έχει προηγηθεί αυτή την σεζόν στον Πανναξιακό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό που έχουμε καταφέρει. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές για τον τελικό με τον Ολυμπιακό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κυνηγήσουμε κάθε πιθανότητα που μας αναλογεί. Πρέπει να τα κάνουμε όλα τέλεια και ο Ολυμπιακός όλα μέτρια».

Από την πλευρά του ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης του Ηλυσιακού, είπε: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας. Τα κορίτσια έδωσαν το 100% για να πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση. Δεν καταφέραμε σε συγκεκριμένους τομείς του αγώνα να είμαστε καλοί και δεν μπορέσαμε να πιέσουμε στο σερβίς όσο θέλαμε και δεν έγινε η ανάπτυξη που έπρεπε. Το ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί και προσπαθήσαμε είναι κάτι που κρατάμε. Στον τελικό φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, είναι πλήρης και το έχει δείξει στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη ότι είναι ένα σκαλί πιο πάνω. Θέλω να πω περαστικά στην αθλήτρια μου, την Μαριάννα Λιαρούτσου και ο τραυματισμός της μετριάζει την χαρά της συμμετοχής μας. Πλέον στρέφουμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα, έχουμε εξασφαλίσει τα πλέι οφ και έχουμε τις πιθανότητές να πάρουμε την άνοδο».

Η ακραία του Πανναξιακού Παναγιώτα Διώτη τόνισε: «Θεωρώ ότι ήμασταν σοβαρές στο σέρβις που είναι και το μεγάλο μας όπλο ως ομάδα. Θα παίξουμε για τρίτη φορά σε τελικό με τον Ολυμπιακό και ελπίζω να είναι η τυχερή (γέλια). Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, παρόλα αυτά είναι νοκ άουτ αγώνας και σε έναν τελικό όλα γίνονται. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και ό,τι καλύτερο πάρουμε. Ο κόσμος πάντα μας ακολουθεί, είτε στη Σαντορίνη είτε στη Ρωσία. Είναι δύναμη για εμάς. Θέλω να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στην Λιαρούτσου, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό».

Η ακραία του Ηλυσιακού Χρυσάνθη Χριστοδούλου δήλωσε: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Δεν έχουμε συνηθίσει τέτοιες ταχύτητες στην Pre League και αργήσαμε να βρούμε ρυθμό. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και νιώθουμε καλά. Ελπίζω ο τραυματισμός της Λιαρούτσου να μην είναι σοβαρός, είναι πολύτιμο εργαλείο για την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ