Δραγουμάνου: «Στην καρδιά μου οι Μακεδόνες»

Δραγουμάνου: «Στην καρδιά μου οι Μακεδόνες»

Η Μαριαλένα Δραγουμάνου ήταν αρχηγός των Μακεδόνων για πέντε σεζόν κι αύριο (04/11, 19:00) επιστρέφει αλλά ως αντίπαλος αφού πλέον ανήκει στο ρόστερ του Πορφύρα.

Η Μαριαλένα Δραγουμάνου αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2017 στους Μακεδόνες, εκτός από τη σεζόν 2014-15 που έπαιξε στο Ανατόλια. Θα επιστρέψει, αύριο (04/11, 19:00), ως αντίπαλος αφού αγωνίζεται στον Πορφύρα. Η ίδια, όμως, σε δηλώσεις της στο volleyball.gr τονίζει πως η παλιά ομάδα της είναι στην καρδιά της.

Αναλυτικά, η παίκτρια ανέφερε: «Προς το παρόν δεν σπουδάζω, αλλά θα ήθελα να το συνδυάσω με σπουδές. Ψάχνω για να κάνω μεταπτυχιακό ως φιλόλογος. Ο λόγος που κατέβηκα στον Πειραιά ήταν καθαρά μία πρόκληση. Να δοκιμάσω κάτι άλλο, άλλο κόσμο, άλλο τρόπο ζωής. Η Αθήνα είναι μεγαλύτερη πόλη, έχει περισσότερες ευκαιρίες. Πολλά συνέδρια, άλλος κόσμος. Ήμουν για πέντε χρόνια στους Μακεδόνες και δεν μπορώ να πω ότι είχα παράπονα. Όπως όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα, αλλά δεν με επηρέασαν, ήταν πολύ καλοί όλοι μαζί μου. Είναι δυνατά συναισθήματα να μπαίνεις αντίπαλος σε μία ομάδα που ήσουν αρχηγός και έκανες τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρα σου. Απέναντι σε αθλήτριες και προπονητές που είχαμε πολλές καλές στιγμές. Μέσα στο γήπεδο θέλω να νικήσω, αλλά έξω δεν αλλάζει κάτι. Πάντα θα τους έχω στη καρδιά μου. Εύχομαι να κάνουν μία καλή πορεία, να πετύχουν τους στόχους τους και τα κορίτσια και ο σύλλογος να είναι υγιείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ