Βόλεϊ : Κατάθεση ψυχής από τον Παναθηναϊκό, κατατρόπωσε τον ΠΑΟΚ

Βόλεϊ : Κατάθεση ψυχής από τον Παναθηναϊκό, κατατρόπωσε τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στα προγνωστικά επιβλήθηκε 3-2 σετ του ΠΑΟΚ για τη 19η αγωνιστική της Volley League. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έκανε κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Μετς και έφτασε σε μια απίστευτη νίκη, παίρνοντας παράλληλα βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο ΠΑΟΚ και σήμερα έδειξε πως έχει προβλήματα, τα οποία αν δεν τα […]

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στα προγνωστικά επιβλήθηκε 3-2 σετ του ΠΑΟΚ για τη 19η αγωνιστική της Volley League. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έκανε κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Μετς και έφτασε σε μια απίστευτη νίκη, παίρνοντας παράλληλα βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο ΠΑΟΚ και σήμερα έδειξε πως έχει προβλήματα, τα οποία αν δεν τα λύσει θα δυσκολευτεί να φτάσει στην κατάκτηση του τέταρτου σερί πρωταθλήματος

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας κάνει ήδη το 0-1 στα σετ, βρέθηκαν πολύ κοντά στο 0-2. Προηγήθηκαν με 11-19, όμως ενώ όλα έδειχναν πως θα γινόταν και με άνεση το 0-2, έγινε φοβερή ανατροπή από τους γηπεδούχους. Με τον 17χρονο Ανδρεόπουλο να παίρνει τη θέση του Καρντόσο οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου αντέδρασαν, άρχισαν να μειώνουν και κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και έκανε με άνεση το 1-2. Εκεί όμως που και πάλι όλα έδειχναν δρομολογημένα για τον Παναθηναϊκό υπήρξε κι άλλη αντίδραση. Με τον Ανδρεόπουλο να έχει δίπλα του τον Μπέλο έκαναν σχετικά άνετα το 2-2 και πήραν και το τάι μπρέικ πανηγυρίζοντας μια τεράστια νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους πράσινους ήταν ο Μπατατζίμ με 16 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ανδρεόπουλος και Μπέλος με 11 με τον Τζόνσον να έχει 10. Για τους Θεσσαλονικείς ο Ουσίκοφ είχε 19, ο Πελεκούδας 17 και ο Σαφράνοβιτς 15.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ