Ολυμπιακός – Πανναξιακός 3-0

Ολυμπιακός – Πανναξιακός 3-0

Ο Ολυμπιακός απέδειξε περίτρανα ότι δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα, καθώς σήκωσε 8ο σερί Κύπελλο Ελλάδας επικρατώντας 3-0 σετ του Πανναξιακού, στον τελικό του Final Four της Σαντορίνης. Η ομάδα του Πειραιά ήταν το ακλόνητο φαβορί της διοργάνωσης και το έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάσεβιτς δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης […]

Ο Ολυμπιακός απέδειξε περίτρανα ότι δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα, καθώς σήκωσε 8ο σερί Κύπελλο Ελλάδας επικρατώντας 3-0 σετ του Πανναξιακού, στον τελικό του Final Four της Σαντορίνης.

Η ομάδα του Πειραιά ήταν το ακλόνητο φαβορί της διοργάνωσης και το έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάσεβιτς δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Πανναξιακού που μόνο και μόνο η συμμετοχή της στον τελικό θεωρείται σημαντική επιτυχία.

Ο τυπικά φιλοξενούμενος Πανναξιακός δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτισσες κατάφεραν να πάρουν σημαντικές διαφορές από το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ και μετά φτάνοντας στην άνετη νίκη.

Πρώτη σκόρερ του τελικού ήταν η Στεφανί Νιεμέρ με 14 πόντους. Ακολούθησε η Σάσκια Χίπε με 11 πόντους και πάνω από 50% στην επίθεση. Από τον Πανναξιακό η Ντάλτον σημείωσε 13 πόντους ξεχωρίζοντας για την ομάδα της, αλλά δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει να στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδας.

Ολυμπιακός – Πανναξιακός 3-0

Τα σετ: 25-15, 25-16, 25-19

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ