Πρωταθλητές του North Area Beach Volley Circuit οι Καλιανίδης, Τερζόγλου και Καραγκούνη, Κουρτίδου

Πρωταθλητές του North Area Beach Volley Circuit οι Καλιανίδης, Τερζόγλου και Καραγκούνη, Κουρτίδου

Αναδείχτηκαν τα δίδυμα που τερμάτισαν στην πρώτη θέση.

Ο Γιώργος Καλιανίδης με τον Σπύρο Τερζόγλου στους άνδρες και η Δήμητρα Καραγκούνη με την Βούλη Κουρτίδου στις γυναίκες κατέκτησαν το πρωτάθλημα του North Area Beach Volley Circuit. Η τελική φάση του θεσμού που είχε έξι σταθμούς στο φετινό πανελλήνιο σιρκουί φιλοξενήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και στα δύο γήπεδα που δημιουργήθηκαν στον Λιμένα της πόλης.

Στον τελικό των ανδρών, οι Γιώργος Καλιανίδης, Σπύρος Τερζόγλου επικράτησαν του Κώστα Καπετανίδη και του Κρυστάλλη Τσακιρίδη με 2-0 (21-16, 21-17) σετ μετά από 44 λεπτά αγώνα και κατέκτησαν παράλληλα με το πρωτάθλημα της σειράς North Area και το τρίτο τους φετινό χρυσό μετάλλιο.

Στις γυναίκες, η Δήμητρα Καραγκούνη με την Βούλη Κουρτίδου έφτασαν μέχρι το τέλος για να κατακτήσουν τον τίτλο και στον τελικό επικράτησαν της Κατερίνας Αλτίνη και της Μαρίας Κοτέογλου με 2-1 (21-18, 14-21, 15-12) σετ μετά από μία ώρα αγώνα.

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας Ειρήναρχος Κεμανετζής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ