Έφτασε στην Οστράβα η Εθνική Ανδρών

Έφτασε στην Οστράβα η Εθνική Ανδρών

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα παίξει το πρώτο φιλικό της την Κυριακή.

Με απόλυτη συναίσθηση του δύσκολου έργου που έχει μπροστά της αλλά και πίστη για μία καλή πορεία στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών ξεκίνησε το ταξίδι της.
Η γαλανόλευκη πριν την Κρακοβία, όπου διεξάγεται ο Α΄ Όμιλος στον οποίο και συμμετέχει, κάνει τριήμερη… στάση στη Τσεχία και συγκεκριμένα στην Οστράβα. Εκεί η Εθνική θα δώσει τα δύο τελευταία της παιχνίδια προετοιμασίας απέναντι στην οικοδέσποινα (έχουν προηγηθεί δύο νικηφόροι αγώνες με τη Λετονία).

Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 18:30 και το δεύτερο τη Δευτέρα στις 18:00.
Το ταξίδι
Η αποστολή της Εθνικής τα ξημερώματα του Σαββάτου αναχώρησε από το ΟΑΚΑ με πούλμαν προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Εκεί έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 6:00 και χρειάστηκε σχεδόν 2 ώρες προκειμένου να μπει στο αεροπλάνο, λόγω μεγάλου αριθμού ταξιδιωτών που υπήρχε εκείνη την ώρα.
Παρόλα αυτά η πτήση έφτασε με μικρή καθυστέρηση στο αεροδρόμιο του Μονάχου και λίγο αργότερα με νέα πτήση κατευθύνθηκε στην Κρακοβία. Εκεί τα μέλη της ομάδας περίμενε πούλμαν το οποίο και τα ταξίδεψε μέχρι την Οστράβα.
Παρά το πολύωρο ταξίδι η Εθνική θα προπονηθεί απόψε στις 20:00 στην Οστράβα.
Κέρασμα στον… αέρα
Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο ο φυσιοθεραπευτής Δημήτρης Σεϊμεκης ο οποίος μαζί με τις αποσκευές του είχε και τα απαραίτητα γλυκά. Μάλιστα οι πρόθυμοι αεροσυνοδοί της εταιρείας με την οποία ταξίδεψε η Εθνική πέρασαν από τις θέσεις των ανθρώπων της αποστολής προσφέροντας τα γλυκά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ