Γάτσης – «Η ομάδα βελτιώνεται μέρα με την ημέρα»

Γάτσης – «Η ομάδα βελτιώνεται μέρα με την ημέρα»

Ο Τάσος Γάτσης μίλησε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το πως βαίνει η προετοιμασία του Δικεφάλου ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Τάσος Γάτσης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, όπου αγωνίστηκε στον Φίλιππο Βέροιας, και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Δικεφάλου ενόψει της νέας σεζόν.

Παράλληλα ο Έλληνας κεντρικός, τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» βελτιώνονται μέρα με τη μέρα, ενώ στάθηκε και στην επιστροφή του στην ομάδα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Τάσος Γάτσης:

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Ήμασταν εδώ στο γήπεδο, από νωρίς με τα παιδιά, τους περισσότερους τους γνωρίζω, γιατί ήμασταν και συμπαίκτες.

Ήρθαν και οι ξένοι και σιγά σιγά ολοκληρώνεται η ομάδα για να συνεχίσουμε πιο δυναμικά την προετοιμασία μας. Πάμε καλά και μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε».

Για το αν άλλαξε κάτι τη σεζόν μακριά από τον ΠΑΟΚ: «Για μένα δεν άλλαξε κάτι. Στόχος μου είναι να προσπαθώ περισσότερο και να δίνω ότι περισσότερο μπορώ στην ομάδα για να έχουμε καλή εικόνα και να φέρνουμε τις νίκες στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ