Χριστοδούλου – «Να ζήσουμε μοναδικές στιγμές με τον κόσμο μας»

Χριστοδούλου – «Να ζήσουμε μοναδικές στιγμές με τον κόσμο μας»

Η Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού και τόνισε την ανυπομονησία που υπάρχει για να αγωνιστεί ξανά μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αντιμετωπίζοντας την Αστερίξ για το CEV Champions League, την Τρίτη.

Ο αγώνας για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα είναι ιδιαίτερος, καθώς τα ερυθρόλευκα κορίτσια του τμήματος βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν μετά από μεγάλο διάστημα, μπροστά στο κοινό τους.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας και εξέφρασε την ανυπομονησία της για να δει ξανά τον παλμό στις κερκίδες του «Μελίνα Μερκούρη», τονίζοντας πως θέλουν να ζήσουν ξανά μαγικές στιγμές για τους φιλάθλους.

«Μετά από μια δύσκολη κι περίεργη χρόνια, επανερχόμαστε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις αύριο. Είμαστε ενθουσιασμένες καθώς φέτος θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά στο Champions League, μια καινούρια εμπειρία για εμάς όπου θέλουμε να ξεκινήσει δυναμικά και να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία.

Είμαστε έτοιμες για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην Αστερίξ. Ανυπομονούμε να ξαναπαίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και να ζήσουμε πάλι μοναδικές στιγμές. Το να αγωνιζόμαστε μπροστά στους φιλάθλους μας, μας είχε λείψει πολύ και τους περιμένουμε την Τρίτη στο Ρέντη να μας υποστηρίξουν με τον τρόπο που ξέρουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ