Ζιώγα – «Είναι σημαντικό η ομάδα να βρίσκει τρόπους να αντιδράει»

Ζιώγα – «Είναι σημαντικό η ομάδα να βρίσκει τρόπους να αντιδράει»

Η Φερονίκη Ζιώγα αναφέρθηκε στη νίκη-πρόκριση της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, τονίζοντας πως οι «Ερυθρόλευκες» έβγαλαν αντίδραση και έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε πανηγυρικά στο 2ο προκριματικό γύρο του Tσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας στο Βέλγιο της Αστερίξ με 3-1 σετ (20-25, 25-14, 18-25, 20-25).

Μετά το ματς, η Φερονίκη Ζιώγα δήλωσε πως οι «Ερυθρόλευκες» βρήκαν τρόπους να βγάλουν αντίδραση και να φτάσουν στη νίκη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που πήραμε την πρόκριση και την νίκη απέναντι σε μια πολύ αξιόμαχη ομάδα.Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα βρίσκει τρόπους να αντιδρά και να φτάνει στο επιθυμητό αποτέλεσμα . Ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας με τους φιλάθλους στην κερκίδα», ανέφερε η αθλήτρια του Ολυμπιακού.

Η Μαρία Γενιτσαρίδη πρόσθεσε:

«Είμαι χαρουμενη που γυρίζουμε στην Ελλάδα έχοντας πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Υπήρξαν σκαμπανεβάσματα αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι που μετράει για εμένα. Είμαι αισιόδοξη για τη συνέχεια και για τη φετινή πορεία της ομάδας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ