Ολυμπιακός – Με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση

Ολυμπιακός – Με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τετάρτης (13/10) θα υποδεχθούν στο κλειστό του Ρέντη την ομάδα της Βοσνίας, με στόχο να σφραγίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Στον επαναληπτικό με την Μλάντοστ Μπρτσκο για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League έχει επικεντρωθεί η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τετάρτης (13/10) θα υποδεχθούν στο κλειστό του Ρέντη την ομάδα της Βοσνίας, με στόχο να σφραγίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Πειραιώτες θέλουν να υπερασπιστούν το προβάδισμα που απέκτησαν με την καθαρή νίκη (3-0) στη Βοσνία και χρειάζονται δυο σετ, για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον επόμενο προκριματικό γύρο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Άλεν Παγένκ, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Ανδρέα Ανδρεάδη, Δημήτρη Ζήση, Σταύρο Κασαμπαλή, Νίκο Ζουπάνη, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Δημήτρη Τζιάβρα, Ανέστη Δαλακούρα, Δημήτρη Εφραιμίδη.

Ενόψει της αναμέτρησης με την Μλάντοστ, ο διαγώνιος του Ολυμπιακού, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς δήλωσε: «Στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μλάντοστ, πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να πραγματοποιήσουμε ανάλογη και καλύτερη εμφάνιση από αυτή στη Βοσνία.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο μας να πιστέψει ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά το πρώτο ματς. Δίνουμε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν μπροστά στον κόσμο μας και ανυπομονούμε να νιώσουμε ξανά μετά από τόσο καιρό, την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ