Καζάζης – «Είμαστε σε καλό δρόμο, παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι»

Καζάζης – «Είμαστε σε καλό δρόμο, παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη απέναντι στην Μλάντοστ Μπρτσκο και έδωσε το σύνθημα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» με 3-0 σετ της Μλάντοστ Μπρτσκο και με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μια εμφάνιση που ικανοποίησε τον Δημήτρη Καζάζη, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης να τονίζει ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο και παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνει καλύτερο πρόσωπο. Παράλληλα, τόνισε ότι οι Πειραιώτες μέσα από τους αγώνες με τους Βόσνιους προετοιμάστηκαν για την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Σίγουρα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας. Δύο νίκες με καλές εμφανίσεις, ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν. Είναι επίσης μια καλή προετοιμασία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Σήμερα ήμασταν λίγο νευρικοί αλλά ήρθε η νίκη, περάσαμε στην επόμενη φάση και αυτό είναι που μετράει. Τώρα το μυαλό μας είναι στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος».

Ο Άλεν Παγένκ από την πλευρά του ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο. Ήταν δύο πολύ καλά παιχνίδια για εμάς και όλοι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε όλοι μαζί περίπου 10 μέρες και προσπαθούμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε. Σε αυτά τα παιχνίδια, μπορεί να μην ήταν μεγάλης δυσκολίας, αλλά είναι σημαντικό να κερδίζουμε και να παίζουμε καλά. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε και κερδίσαμε και τα δύο παιχνίδια με 3-0. Δεδομένου του ότι είμαστε τόσο λίγο διάστημα όλοι μαζί, νομίζω ότι η απόδοσή μας είναι αρκετά καλή και σίγουρα θα γίνεται ολοένα και καλύτερη όσο προχωράει ο καιρός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ