Ολυμπιακός – Στη Σλοβακία για να κάνει το πρώτο βήμα!

Ολυμπιακός – Στη Σλοβακία για να κάνει το πρώτο βήμα!

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τετάρτης (20/10, 21:15) θα αντιμετωπίσουν την Κομάρνο στη Σλοβακία, για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από την Τρίτη (19/10) στη Σλοβακία ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του β’ προκριματικού γύρου του Champions League με αντίπαλο την Κομάρνο, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (20/10, 21:15, COSMOTESPORT 9HD).

Οι Πειραιώτες μετά την πρόκριση επί της Μλάντοστ Μπρτσκο, έχουν πιο δύσκολη αποστολή στο β’ προκριματικό γύρο, αλλά είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα στη Σλοβακία και να βρεθούν σε πλεονεκτική θέση ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (27/10) στο Ρέντη.

Δημήτρης Καζάζης: «Έχουμε μια δύσκολη αποστολή σε αυτή τη φάση των προκριματικών. Ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που διαθέτει έμπειρους και ικανούς παίκτες και ο βαθμός δυσκολίας για την ομάδα μας είναι μεγαλύτερος. Πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα ώστε να γυρίσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα και στον επαναληπτικό να είμαστε εμείς που θα έχουμε το πλεονέκτημα. Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League και έχουμε δυο δύσκολους αγώνες. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Χέρμανς Έγκλεσκαλνς: «Όπως σε κάθε παιχνίδι θα αγωνιστούμε για τη νίκη και ο αγώνας στη Σλοβακία δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτός ο γύρος είναι σίγουρα πιο δύσκολος από τον προηγούμενο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Γενικά έχουμε τις πιθανότητες για να προκριθούμε στη φάση των ομίλων του Champions League και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε για να βρεθούμε εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ