Κουτίνιο – «Βγάλαμε αντίδραση»

Κουτίνιο – «Βγάλαμε αντίδραση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την εμφάνιση που έκανε η ομάδα του απέναντι στον Ηλυσιακό και την εύκολη νίκη που πέτυχε με 3-0 σετ.

Στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτριές του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο, μετά την επιβλητική νίκη επί του Ηλυσιακού με 3-0 σετ, για την 4η αγωνιστική της Volleyleague.

«Το σημερινό ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να βγάλουμε ενέργεια και αντίδραση μετά από το τελευταίο στη Θεσσαλονίκη. Τώρα πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να ξεκουραστούμε πριν το παιχνίδι για τον τελευταίο γύρο του Champions League. Η προσοχή μας στρέφεται στην αναμέτρηση με τη Ζοκ και στόχος μας είναι να παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Η Σάσκια Χίπε από την πλευρά της ανέφερε: «Σήμερα νομίζω ότι ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, αφού περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο είμαι χαρούμενη γιατί στην αρχή της αναμέτρησης αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες αλλά τις ξεπεράσαμε γρήγορα και στη συνέχεια του αγώνα παίξαμε το παιχνίδι μας.  Τώρα έχουμε μπροστά μας το πρώτο παιχνίδι, για τον τελευταίο προκριματικό γύρο του Champions League και θέλουμε ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Ζοκ για να βρεθούμε στους ομίλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ