Καζάζης – «Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη, να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Καζάζης – «Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη, να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα στη ρεβάνς του Ρέντη για να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους.

Στα πολλά αβίαστα λάθη που έκανε η ομάδα του στάθηκε ο Δημήτρης Καζάζης μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Χεμπάρ Παζαρτζίκ με 3-1 σετ, στην πρώτη «μάχη» των δύο ομάδων για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, ωστόσο, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα δουν τα λάθη τους, θα βελτιωθούν και θα τα δώσουν όλα στη ρεβάνς του Ρέντη για να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Φανήκαμε άδειοι χωρίς ενέργεια, κάναμε πολλά αβίαστα λάθη και έτσι ήρθε η πρώτη μας ήττα θεωρώ δίκαια. Έχουμε άλλη μια ευκαιρία και πιστεύω θα δώσουμε τα πάντα στον επαναληπτικό αγώνα για να περάσουμε εμείς στους ομίλους . Δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτόν τον αγώνα παραπάνω γιατί την Κυριακή έχουμε έναν άλλο σημαντικό . Από Δευτέρα θα ασχοληθούμε βλέποντας τα λάθη μας και πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Από την πλευρά του ο Πάβλε Πέριτς ανέφερε: «Πρώτα από όλα, θέλω να πω συγχαρητήρια στην Χεμπάρ, γιατί έπαιξε πάρα πολύ καλά και κέρδισε σήμερα. Όμως, εμείς δεν παίξαμε στο επίπεδο μας, αλλά στην έδρα μας πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Δεν τελείωσε κάτι εδώ. Θέλουμε να κερδίσουμε στο σπίτι μας, σε επτά ημέρες, για να μπούμε στη φάση των ομίλων του CEV Champions League, που είναι ένας από τους στόχους που έχουμε. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο, για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ