Καζάζης – «Περιμένω την αντίδραση της ομάδας μου»

Καζάζης – «Περιμένω την αντίδραση της ομάδας μου»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τον επαναληπτικό με την Χεμπάρ (10/11, 19:00), που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Την αντίδραση της ομάδας του, μετά τις δύο ήττες από Χεμπάρ και ΠΑΟΚ, περιμένει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, ενόψει της ρεβάνς με τους Βούλγαρους.

Οι Ερυθρόλευκοι την Τετάρτη (10/11) στις 19:00 θα υποδεχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την Χεμπάρ στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τη μάχη που θα δώσει Ολυμπιακός, με τον Δημήτρη Καζάζη να τονίζει ότι περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν θέληση και αποφασιστικότητα, για να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι και περιμένω την αντίδραση της ομάδας μας. Έχουμε απέναντι μια εξαιρετική ομάδα με σπουδαίους παίκτες αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την νίκη και την πρόκριση. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει αποφασιστικότητα και μεγάλη θέληση και περιμένω από τους αθλητές μας να πιάσουν πολύ καλή απόδοση γιατί μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδες για την πρόκριση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ