Ένα βήμα πριν τα προημιτελικά του Challenge Cup ο Παναθηναϊκός

Ένα βήμα πριν τα προημιτελικά του Challenge Cup ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινες» επικράτησαν με 3-0 σετ της Οστάνδης και πήραν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup.

O Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 της Οστάνδης στον πρώτο αγώνα για την φάση των «16» του Challenge Cup, και να πάρει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι παίκτριες του Απόστολου Οικονόμου μπήκαν στο τάραφλεξ του «Αγίου Θωμά», αποφασισμένες να κυνηγήσουν ένα καθαρό σκορ πρόκρισης από τον πρώτο κιόλας αγώνα και τα κατάφεραν.

Με «όπλο» την άμυνα και την ισχυρή επίθεση το «τριφύλλι» έφτασε στην νίκη η οποία φέρνει τις «πράσινες» πολύ κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Κορυφαίες για τον Παναθηναϊκό οι Στεπανένκο με 15 πόντους, Χαντάβα με 12 και Κρος με 10.Η ρεβάνς έχει οριστεί για αύριο, Τετάρτη (15/12), και πάλι στο κλειστό του «Αγίου Θωμά», εκεί όπου ο Παναθηναϊκός καλείται να κερδίσει έστω ένα σετ και να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Τα σετ 3-0 (25-17, 25-10, 25-12).

Παναθηναϊκός (Απόστολος Οικονόμου): Χατζηευστρατιάδου 7, Κρος 10, Στεπανένκο 15, Γκρόθες 7, Παπαφωτίου 2, Χαντάβα 12, Ρόγκα, Κωνσταντέλλου, Παπαστεργίου, Τσιτσιγιάννη 2, Μεταξά 1.

Οστάνδη (Κόεν Ντε Βος): Λέιτς 5, Ζάνσβικ 8, Μπάσνταμ 4, Ντε Λέι 3, Μίσοτσιτς 2, Γκεσκίρ 4, Βάντεν, Νόμπελ, Γιάκεμιν, Νέιτ 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ