Επέστρεψε στον Ολυμπιακό η Κονόμη

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό η Κονόμη

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την επιστροφή της Αρέτα Κονόμη, με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ των Πειραιωτών να ενισχύεται με την έμπειρη λίμπερο.

Στην ενεργό δράση και τον Ολυμπιακό επέστρεψε η Αρέτα Κονόμη, με τη γυναικεία ομάδα πόλο των Πειραιωτών να ανακοινώνει και επίσημα την προσθήκη της έμπειρης λίμπερο. Η Αρέτα Κονόμη τον περασμένο Απρίλιο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αλλά τώρα επιστρέφει για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αρέτα Κονόμη, η οποία επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας.

Η Αρέτα Κονόμη εντάσσεται στο δυναμικό των Πρωταθλητριών Ελλάδας μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και τέθηκε από την Τετάρτη (15/12) στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού, Κάρλο Παρίζι.

Στις δηλώσεις της στο olympiacossfp.gr η Αρέτα Κονόμη ανέφερε τα εξής: «Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω. Είμαι αρκετό καιρό εκτός αλλά θα προσπαθήσω να επανέλθω όσο πιο γρήγορα γίνεται για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της όπως κάναμε κάθε φορά.

Ο ανταγωνισμός φέτος είναι πολύ μεγάλος και έχουν ενισχυθεί οι περισσότερες ομάδες αλλά αυτό παραμένει και το κίνητρο μας. Εύχομαι να έχουμε ύγεια και να παίξουμε όμορφο βόλει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ