Στιβαχτής – «Θέλουμε να κατακτήσουμε το σούπερ Καπ»

Στιβαχτής – «Θέλουμε να κατακτήσουμε το σούπερ Καπ»

Για τον μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στον Φοίνικα Σύρου μίλησε ο Κώστας Στιβαχτής.

Σε ρυθμούς Σούπερ Καπ κινείται η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (22/12) τον Φοίνικα Σύρου στον μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ και ο αρχηγός των Πειραιωτών μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να καταφέρουν οι πρωταθλητές να κατακτήσουν ακόμα έναν τίτλο.

Αναλυτικά:

«Εγώ θα ήθελα να πω, πολλά ευχαριστώ στην περιφέρεια και στη συνέχεια, στο νησί της Ρόδου, που μας φιλοξενεί εδώ πέρα. Είναι πολύ ευχάριστο, γιατί απλώνεται το βόλεϊ σε όλη, την Ελλάδα. Η Ρόδος έχει πάρει πολλά μεγάλα και σημαντικά τουρνουά, ακόμα και στο μπιτς βόλεϊ. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που έχουν τρέξει και θα τρέξουν, για να ολοκληρώσουν αυτή τη διοργάνωση, το Super Cup, που όλα αυτά τα χρόνια δεν γινόταν. Ευχόμαστε από εδώ και πέρα, να γίνεται κάθε χρόνο. Για το παιχνίδι, εύχομαι να είναι πολύ ωραίο, να είναι διαφήμιση για το βόλεϊ, αντάξιο και των δυο ομάδων και των παικτών. Όσον αφορά στο αποτέλεσμα, σίγουρα θέλουμε να το κατακτήσουμε εμείς, σαν Ολυμπιακός».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε ανάμεσα σε ανθρώπους, φίλους, που στηρίζουν τον αθλητισμό έμπρακτα. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί παίζουμε ένα παιχνίδι που έχει να γίνει 10 χρόνια και είναι σημαντικό για το άθλημά μας. Από εκεί και πέρα, είναι ένα παιχνίδι, που είναι γιορτή για το άθλημα. Μακάρι να γίνει ένα πολύ συναρπαστικό ματς, το οποίο θα χαρεί ο κόσμος από την τηλεόραση, αλλά και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Να γίνει μια διαφήμιση για το άθλημα. Η φιλοξενία είναι υπέροχη, θέλω να πω ευχαριστώ. Νιώθουμε τη ζεστασιά των ανθρώπων, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς σε αυτές τις δύσκολες εποχές, λόγω πανδημίας, που ταλαιπωρούμαστε όλοι, όπως κι εμείς. Θα προσπαθήσουμε να σας ανταμείψουμε, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Σίγουρα, το θέλουμε και οι δύο ομάδες, είναι ένα ματς δίχως… αύριο. Θέλουμε να το απολαύσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ