Παίκτη – έκπληξη φέρνει ο Ολυμπιακός (Vids)

Παίκτη – έκπληξη φέρνει ο Ολυμπιακός (Vids)

Ο Ολυμπιακός φέρνει στον Ρέντη τον Γάλλο διαγώνιο Γιον Βεντ για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μια μεταγραφή – έκπληξη στο βόλεϊ Ανδρών, καθώς συμφώνησε με τον Γιον Βεντ, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα. Ο 28χρόνος, ύψους 1.98, Γάλλος διαγώνιος εφόσον περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και τα απαραίτητα τεστ, θα ενταχθεί στο ρόστερ των ερυθρόλευκων και θα τεθεί στη διάθεση του Ρούντι Τζουλιάνι.

Ο Βεντ είναι μια σπουδαία κίνηση στη θέση του διαγώνιου που προσθέτει ακόμη περισσότερη ποιότητα στο ερυθρόλευκο ρόστερ, ενώ είναι σημαντικό να τονίσουμε πως δεν έχει σχέση με την περίπτωση του Χέρμανς Έγκλεσκαλνς. Ο Ολυμπιακός θα κρατήσει και τον Έγκλεσκαλνς και όταν ξεπεράσει τα προσωπικά προβλήματα του θα έχει 5 ξένους και θα χρησιμοποιεί τους 4 εξ αυτών. Ωστόσο, είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο για αυτό και φέρνει ακόμη έναν πολύ ποιοτικό παίκτη.

Όσον αφορά τον Γάλλο διαγώνιο που είναι προ των πυλών του λιμανιού, ξεκίνησε τη καριέρα του από τη γαλλική Αβενίρ το 2011 και στη συνέχεια έπαιξε σε Κάννες, Ναρμπόν, στη βελγική Αλς, στην τουρκική Πιγιάνκο Άγκυρας, στη ρωσική Νόβγκοροντ, στην ιαπωνική Σακάκι και φέτος ξεκίνησε στις Κάννες.

Η γαλλική ομάδα παρότι είχε προϋπολογισμό 1 εκατομμύριο, ήταν ουραγός στο πρωτάθλημα, ανέλαβε προπονητής ο πρώην του ΠΑΟΚ, Ματιάσεβιτς και άλλαξε όλη την ομάδα, μεταξύ των οποίων τον Βεντ και τον Φρομ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βεντ θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίους διαγώνιους στο γαλλικό πρωτάθλημα και «λύνει» τα χέρια του Τζουλιάνι, αφού μόλις ανακοινωθεί θα μπορέσει να προσφέρει άμεσα, ειδικά από τη στιγμή που ενδέχεται για το προσεχές διάστημα να μην είναι διαθέσιμος ο Έγκλεσκαλνς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ