Απίστευτο: Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται γι’ αυτό που συμφώνησε!

Απίστευτο: Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται γι’ αυτό που συμφώνησε!

Ο ΠΑΟΚ αρχικά συμφώνησε μέσω του εκπροσώπου του να μεταφερθεί τρεις μέρες μετά το ντέρμπι της Volleyleague με τον Ολυμπιακό και τώρα διαμαρτύρεται γιατί άλλαξε μέρα!

«Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω». Αυτή η φράση θα μπορούσε να ταιριάζει… γάντι στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και στο τμήμα βόλεϊ του Δικεφάλου του Βορρά, που αρχικά συμφώνησε μέσω του εκπροσώπου του να μεταφερθεί τρεις μέρες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τώρα φωνάζει γιατί τελικά άλλαξε μέρα διεξαγωγής!

Το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Volleyleague ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ήταν αρχικά προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (28/1), αλλά οι δύο ομάδες και η ΕΡΤ, συμφώνησαν να μεταφερθεί το ντέρμπι για την επόμενη Δευτέρα (31/1). Μια αλλαγή, στην οποία είχε συμφωνήσει ο Δικέφαλος του Βορρά, μέσω του εκπροσώπου του.

Παρότι υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, ο ΠΑΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας (24/1) εξέδωσε ανακοίνωση και διαμαρτύρεται για την αλλαγή ημέρας του ντέρμπι, με τους Ασπρόμαυρους να τονίζουν μάλιστα ότι δεν υπάρχει ισονομία, αφού θα κληθούν να δώσουν δύο παιχνίδια σε πέντε ημέρες. Στις 31/1 με τον Ολυμπιακό και το Σάββατο 5/2 με τον Παναθηναϊκό.

Παγκόσμιο… φαινόμενο η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, που διαμαρτύρεται για κάτι που αρχικά είχε συμφωνήσει, ενώ παράλληλα οι Ασπρόμαυροι εμφανίζονται ενοχλημένοι που θα δώσουν δύο ματς σε πέντε ημέρες. Κάτι βέβαια που δεν αντιβαίνει σε κανέναν κανονισμό, αφού είναι σύνηθες οι ομάδες βόλεϊ να δίνουν δύο ακόμα και τρία παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Στο τμήμα ωστόσο, επικρατεί έντονη δυσφορία, σχετικά με τον ορισμό του παιχνιδιού κόντρα στον ΟΣΦΠ, καθώς η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου και ώρα 20:00. Φυσικά, όπως είναι λογικό, δημιουργούνται αρκετά ερωτηματικά για τον ορισμό αυτό, αφού τα παιχνίδια τα οποία καλύπτει η ΕΡΤ, διεξάγονται Παρασκευή στις 19:15.

Έτσι, η Volleyleague δίχως να ενημερώσει εγγράφως τον ΠΑΟΚ, προχώρησε στον ορισμό του παιχνιδιού για την Δευτέρα, φέρνοντας τον Δικέφαλο προ τετελεσμένου, αφού υπάρχει δεύτερο διαδοχικό «ντέρμπι» το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο δεν επιδέχεται αλλαγής λόγω συμμετοχής των «πράσινων» στο CEV Challenge Cup.

Το παραπάνω γεγονός έχει κάνει «έξαλλους» τους ανθρώπους στο βόλεϊ ανδρών, καθώς αισθάνονται πως δεν υπάρχει ισονομία μεταξύ των ορισμών των αγώνων, αναγκάζοντας τον ΠΑΟΚ να δώσει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ