Σκάνδαλο από την ΕΟΠΕ η μετάθεση του Μαρκόπουλο – Παναθηναϊκός

Σκάνδαλο από την ΕΟΠΕ η μετάθεση του Μαρκόπουλο – Παναθηναϊκός

Απίστευτη απόφαση από την ΕΟΠΕ και προνομιακή μεταχείριση προς τον Παναθηναϊκό με τη μετάθεση του αγώνα του στο Μαρκόπουλο είκοσι μέρες αργότερα!

Απίστευτη μεθόδευση και προνομιακή μεταχείριση προς τον Παναθηναϊκό από την ΕΟΠΕ. Με μια απόφαση σκάνδαλο, η ομοσπονδία έκανε δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού για να μετατεθεί το παιχνίδι του με το Μαρκόπουλο από αύριο που ήταν προγραμματισμένο για τις 16 Φεβρουαρίου. Δηλαδή είκοσι μέρες μετά! Κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στο παρελθόν και που αποτελεί ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Η ΕΟΠΕ… σκρινάρει τον Παναθηναϊκό και ο Καραμπέτσος βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα, θέλοντας να διευκολύνει μία κατάσταση που βολεύει τους «πράσινους». Με τη συγκατάθεση φυσικά και του Μαρκόπουλου, που ήταν αναμενόμενο πως θα πει το «ναι» στο αίτημα του Παναθηναϊκού.

Η αφορμή; Το ματς που έδωσαν χθες οι «πράσινες» για την Ευρώπη με αντίπαλο την Τενερίφη. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να μη γίνει το ματς με το Μαρκόπουλο μετά από δύο μέρες, πλην όμως θα μπορούσε η ΕΟΠΕ να κάνει ότι έκανε τόσα χρόνια. Να πάει το ματς μία (και όχι είκοσι!!!) μέρα αργότερα. Το ίδιο συνέβαινε τόσα χρόνια με τον Ολυμπιακό, που αγωνιζόταν στην ίδια διοργάνωση, στην οποία μάλιστα έφτανε μέχρι τέλους.

Πήγε στον τελικό τη σεζόν 2016-17, πήγε στον τελικό και το πήρε τη σεζόν 2017-18, ενώ τη σεζόν 2019-20 είχε φτάσει έως τα ημιτελικά, αλλά η διοργάνωση διακόπηκε οριστικά λόγω κορωνοϊού. Ουδέποτε μέσα σε αυτά τα χρόνια παιχνίδι του Ολυμπιακού για το ελληνικό πρωτάθλημα μετατέθηκε για μετά από είκοσι μέρες, όπως συνέβη με το Παναθηναϊκός – Μαρκόπουλο.

Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός είχε ήδη τρία κρούσματα κορωνοϊού, τις τρεις ξένες τους (Στεπανένκο, Γκροθούες, Κρος) που δεν έπαιξαν με την Τενερίφη. Κι αν προέκυπτε και τέταρτο κρούσμα; Θα μηδενιζόταν στο ματς με το Μαρκόπουλο, βάσει της προκήρυξης της ΕΟΠΕ, κάτι που έχει συμβεί ήδη με δύο ομάδες, τον ΑΟ Θήρας και την ΑΕΚ.

Είναι προφανές πως σε ένα πρωτάθλημα με μεγάλο ανταγωνισμό όπως αυτό, η απόφαση είναι σκανδαλώδης. Αναμένεται μάλιστα η αντίδραση από τον Ολυμπιακό, που θα στείλει καταγγελία στην ΕΟΠΕ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και η οποία καταγγελία θα κοινοποιηθεί σε όλες τις ομάδες. Ενώ την ίδια ώρα, αντίδραση αναμένεται και από άλλους συλλόγους της λίγκας, πλην φυσικά του Μαρκόπουλου που συναίνεσε στο αίτημα του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ