Γιάκομπσεν: «Στον Παναθηναϊκό είμαστε οικογένεια»

Γιάκομπσεν: «Στον Παναθηναϊκό είμαστε οικογένεια»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Άξελ Γιάκομπσεν χαρακτήρισε ως οικογένεια την ομάδα του και μίλησε για την αγάπη που νιώθει για εκείνη.

Ο Άλεξ Γιάκομπσεν μίλησε για την αγάπη που νιώθει για τον Παναθηναϊκό, τον οποίο βλέπει ως μια μεγάλη οικογένεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι με μία λέξη οικογένεια για μένα. Είναι η πρώτη ομάδα για την οποία παίζω τόσα πολλά χρόνια. Εδώ νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Οι συμπαίκτες μου, η διοίκηση και το σταφ είμαστε ενωμένοι και πάνω από όλα είμαστε οικογένεια. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.

Το κλίμα που υπάρχει είναι μοναδικό και το βρίσκεις σε λίγες ομάδες ανά τον κόσμο. Εύχομαι η ομάδα και τα επόμενα χρόνια να έχει ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Βλέπω ότι υπάρχει μια προοπτική να αλλάξει επίπεδο ο σύλλογος αυτός. Αυτή δεν είναι άλλη από το γήπεδο και από το ενδεχόμενο που υπάρχει να πάμε σε ένα μεγαλύτερο. Αν γίνει αυτό θα ήθελα πολύ να παίξω εκεί. Σίγουρα μπορεί να διαρκέσει χρόνια για να γίνει αυτό, αλλά αποτελεί όνειρο για μένα να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο γήπεδο και να πανηγυρίσω με τον κόσμο της ομάδας.

Το κλαμπ χρειάζεται αυτή την αλλαγή, ώστε να ανέβει επίπεδο και να γιγαντωθεί. Ελπίζω οι φίλοι του Παναθηναϊκού να πάρουν σύντομα την σωστή απόφαση και η ομάδα να παίζει σε ένα μεγαλύτερο γήπεδο σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ