Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Εκκένωση του γηπέδου ζήτησε ο αστυνομικός διευθυντής

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Εκκένωση του γηπέδου ζήτησε ο αστυνομικός διευθυντής

Οι υπεράριθμοι στις κερκίδες του κλειστού του Αγίου Θωμά έφεραν την άμεση αντίδραση του αστυνομικού διευθυντή.

Περίπατο πήγαν τα υγειονομικά μέτρα για τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού στο κλειστό του «Αγίου Θωμά», με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να είναι περισσότεροι από όσους προβλέπει το πρωτόκολλο και τον αστυνομικό διευθυντή να ζητάει την εκκένωση του γηπέδου.

Το ντέρμπι του Τριφυλλιού με τον Δικέφαλο του Βορρά ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:30, αλλά μετά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους αρμόδιους φορείς αποδείχθηκε ότι ήταν πολλοί περισσότεροι οπαδοί στις κερκίδες του κλειστού από όσους προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο και επιβάλλει η απόφαση της Κυβέρνησης.

Ο αστυνομικός διευθυντής βλέποντας τους παρευρισκόμενους να ξεπερνούν το 10%, που προβλέπουν τα μέτρα για τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού, ζήτησε την εκκένωση του γηπέδου, που είχε ως αποτέλεσμα να αργήσει σχεδόν μισή ώρα η έναρξη του αγώνα.

Τα μέτρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά καταστραγήθηκαν, με τον αστυνομικό διευθυντή να επεμβαίνει και να ζητάει την εκκένωση του κλειστού, αφού όπως αποδείχθηκε δεν τηρήθηκαν όσα προβλέπονται από το πρωτόκολλο και τα μέτρα που έχει επιβάλλει η Κυβέρνηση για τα γηπεδα.

Μια ακόμα φορά που γινεται αντικείμενο συζήτησης το κλειστό του Αγίου Θωμά, όπως είχε γίνει και πριν από λίγους μηνες, όταν ο Φοίνικας Σύρου είχε εκδώσει ανακοίνωση για όσα είχαν γίνει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τις συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο του Τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ