Τζουλιάνι: «Βελτιωνόμαστε, είμαστε έτοιμοι για μάχη»

Τζουλιάνι: «Βελτιωνόμαστε, είμαστε έτοιμοι για μάχη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη απέναντι στον Μίλωνα, αλλά και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, επικράτησε του Μίλωνα με 3-0 σετ για την 13η αγωνιστική της Volleyleague. Μια εμφάνιση που ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικό της πειραϊκής ομάδας, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του βελτιώνεται συνεχώς, ενώ παράλληλα έδωσε το σύνθημα για τη νίκη ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, μου άρεσε η διάθεση των παικτών μου στον αγωνιστικό χώρο. Βελτιωνόμαστε βήμα-βήμα. Τώρα, έχουμε ένα σημαντικό ματς, νομίζω η ομάδα είναι έτοιμη για μάχη. Το ματς με τον Παναθηναϊκό θα είναι δύσκολο, σίγουρα. Είμαστε βελτιωμένοι, συνεχίζουμε, είμαι αισιόδοξος και πάμε να παλέψουμε»

Από την πλευρά του ο Ρένε Τέπαν, τόνισε: «Αρχικά, είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση που είχαμε. Έχουμε βελτιώσει το παιχνίδι μας, πρέπει να διορθώσουμε κι άλλα πράγματα. Σήμερα ήμασταν καλοί στο σερβίς, είχαμε καλή συνεννόηση μεταξύ μας. Προσωπικά, είμαι έτοιμος για το ματς, το ίδιο και η ομάδα. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε και τώρα συγκεντρωνόμαστε για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αν κάνουμε αυτό που ξέρουμε, έχουμε όλα τα όπλα για να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ