Ντέρμπι «αιωνίων» στον Άγιο Θωμά

Ντέρμπι «αιωνίων» στον Άγιο Θωμά

Ο Παναθηναϊκός απόψε (19/2, 20:00) υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά για το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Volley League.

O Παναθηναϊκός απόψε (19/2) στις 20:00 θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά εν όψει της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League.

To παιχνίδι σίγουρα είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες που θέλουν πάντα την νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, αλλά το αποψινό παιχνίδι έχει και μεγάλη βαθμολογική σημασία, καθώς και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 30 βαθμούς  στην δεύτερη θέση και η σημερινή αναμέτρηση θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα βρεθεί στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα στην Σύρο από τον Φοίνικα με 3-0 και θέλει να επιστρέψει ξανά στις νίκες. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εύκολη νίκη επί του Μίλωνα με 3-0 στο Ρέντη και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, αλλά και για να πάρει και την ρεβάνς για την ήττα στην εντός έδρας με 3-1 από τον Παναθηναϊκό. Επίσης και ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει διαθέσιμους όλους του παίκτες του για το αποψινό ματς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ