Μουνιόθ : «Να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν»

Μουνιόθ : «Να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν»

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Φοίνικα Σύρου στον ημιτελικό Λιγκ Καπ, αλλά και για τον τελικό που ακολουθεί κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Το σύνθημα για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μετά την επικράτηση των Πειραιωτών επί του Φοίνικα Σύρου με 3-0 σετ. Ο Ισπανικός τεχνικός τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» στο παιχνίδι με την ομάδα της Σύρου βρήκαν λύσεις στα κρίσιμα σημεία των σετ και πήραν τη νίκη-πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Πλέον, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στον τελικό, προκειμένου να κερδίσουν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ξέρουμε ότι όταν μια ομάδα διοργανώνει ένα Φάιναλ Φορ στην έδρα της προσπαθεί να κάνει κάτι ξεχωριστό από το φυσιολογικό παιχνίδι. Σήμερα σε μερικές περιπτώσεις μας πίεσε ο Φοίνικας και έπιασε καλή απόδοση προσπαθώντας να μας δημιουργήσει προβλήματα αλλά τελικά βρήκαμε τις λύσεις και ελέγξαμε τα σετ σε σημαντικές στιγμές φτάνοντας στη νίκη. Αύριο παίζουμε με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που έπαιξε ένα πολύ καλό τακτικά παιχνίδι. Σίγουρα σε ένα τελικό όλα είναι διαφορετικά από την κανονική διάρκεια αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πετρέας, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αναδείχθηκε MVP στην 22η αγωνιστική της Volleyleague, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν σοβαρότητα στο ματς με τον Φοίνικα και επιβεβαίωσαν απόλυτα τον τίτλο του φαβορί.

Ο άσος των Πειραιωτών ανέφερε: «Επιβεβαιώσαμε τον τίτλο του φαβορί. Για ένα ακόμα παιχνίδι δείξαμε τη σοβαρότητα που έπρεπε. Ξέραμε ότι για τη Σύρο ήταν ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς αφού είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα τίτλο στο γήπεδο της. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα, αφού ακολουθεί ο τελικός που όπως όλα τα ματς τα βλέπουμε με αυτό το χαρακτήρα και τυγχάνει να είναι πραγματικός τελικός αφού κρίνει ένα τρόπαιο. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τον πρώτο από τους τέσσερις τίτλους της χρονιάς που διεκδικούμε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει, πραγματικά χαιρόμαστε να βρίσκονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε όλα τα γήπεδα που αγωνιζόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ