Kαλμαζίδης: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος παντού, υπάρχει περιθώριο να το γυρίσουμε»

Kαλμαζίδης: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος παντού, υπάρχει περιθώριο να το γυρίσουμε»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, τονίζοντας παράλληλα πως δεν λειτούργησε τίποτα σωστά για τον Δικέφαλο.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός επικρατώντας με 3-0 σετ επί του ΠΑΟΚ στο Ρέντη για την τρίτη αγωνιστική της β’ φάσης της Volley League, παραμένοντας έτσι «ζωντανός» στο κυνήγι του τίτλου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Δικέφαλου Γιάννης Καλμαζίδης, παραδέχθηκε την ανωτερότητα των ερυθρόλευκων, ωστόσο όπως υποστήριξε υπάρχουν περιθώρια ανατροπής της κατάστασης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ: 

Για τα σημεία που κρίθηκε το αποτέλεσμα: «Δεν λειτούργησε τίποτα σωστά για εμάς σήμερα. Το δείχνουν και τα νούμερα. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος παντού. Μας πίεσαν πολύ στο σερβίς, αλλά και εμείς επιθετικά ήμασταν πολύ κάτω από αυτό που παίζουμε. Να ψάξουμε τι έφταιξε και να εμφανιστούμε έτοιμοι στη συνέχεια».

Για τις δύο διαδοχικές ήττες και τους χαμένους βαθμούς: «Η βαθμολογία είναι πολύ σημαντική, σε δύο παιχνίδια δεν πήραμε καθόλου βαθμούς. Χάσαμε και έξι, σίγουρα είναι σημαντικό. Υπάρχει περιθώριο να το γυρίσουμε, εφόσον είμαστε σοβαροί να το παλέψουμε. Είμαστε όλοι πολύ απογοητευμένοι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ