Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ολυμπιακός 0-3

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ολυμπιακός 0-3

Νέα κούπα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, που κατέκτησε εύκολα για τέταρτη διαδοχική χρονιά το Λιγκ Καπ, επικρατώντας εύκολα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ.

Σε «ερυθρόλευκα» χέρια έμεινε για τέταρτη σερί χρονιά το Λιγκ Καπ, καθώς ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 3-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στον τελικό του final 4, που διεξάγεται στη Σύρο!

Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ ήταν το μεγάλο φαβορί πριν από την έναρξη του ματς και το πιστοποίησε και εντός γηπέδου. Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι και λίγο μετά το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (9-9), όμως ο Ολυμπιακός πάτησε «γκάζι» σε εκείνο το σημείο και κατέκτησε το σετ με το εμφατικό 25-15, εκμεταλλευόμενος το πολύ καλό μπλοκ του.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο σετ, με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει από νωρίς και να διατηρεί διαφορές της τάξεως των 8-9 πόντων και τελικά να κατακτά το σετ με 25-15.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, με τους «ερυθρόλευκους» να μην αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα ούτε στο τρίτο σετ, το οποίο κατέκτησαν με 25-13, για να ολοκληρώσουν την καθολική επικράτηση τους.

Έτσι συνεχίστηκε η συλλογή τίτλων από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, καθώς λίγες ώρες πριν η γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ ο Οϊβάνεν με 16 πόντους. Σπουδαία εμφάνιση για τον κεντρικό Μάρκους Μπέμε με 15 πόντους και τέσσερις άσους. Ο Παγιάν με 13 πόντους ξεχώρισε επιθετικά για τον Εθνικό.

Τα σετ: 3-0 (15-25, 15-25, 13-25)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ