Ολυμπιακός: Κάκωση αχίλλειου ο Παγένκ – «Τρέχει» για το Final Four του Κυπέλλου

Ολυμπιακός: Κάκωση αχίλλειου ο Παγένκ – «Τρέχει» για το Final Four του Κυπέλλου

Η μαγνητική του Αλέν Παγένκ έδειξε κάκωση αχιλλείου, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για 10 περίπου μέρες. Αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος στο Final Four.

Κάκωση αχίλλειου έδειξε η μαγνητική που υποβλήθηκε την Τρίτη ο Άλεν Παγένκ μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον Final-4 του Κυπέλλου, που ξεκινάει την επόμενη Πέμπτη στη Γλυφάδα.

Ο Σλοβένος διαγώνιος αποχώρησε τραυματίας στο 16-14 του πρώτου σετ του αγώνα με το τριφύλλι για το πρωτάθλημα, καθώς πάτησε άσχημα στην πτώση του από μια προσπάθεια μπλοκ.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που έδειξε κάκωση αχίλλειου και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 7-10 μέρες, ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του. Είναι αμφίβολη επομένως η συμμετοχή του στον ημιτελικό της μεθεπόμενης Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στο Final Four της Γλυφάδας.

Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Πήγασο Πολίχνης και τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Πέμπτης (31/3, 15.15) και στις 19.15 θα ακολουθήσει ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ο τελικός την Παρασκευή 1/4 θα ξεκινήσει στις 19.15.

Το πρόγραμμα του final-4

Πέμπτη 31 Μαρτίου

Α’ Ημιτελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 15.15 ΕΡΤ-3: Πήγασος Πολίχνης – ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Β’ Ημιτελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 19.15 ΕΡΤ-3: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ

Παρασκευή 1 Απριλίου

Τελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 19.15 ΕΡΤ-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ