ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-1: Οδυνηρη ήττα για τον Παναθηναϊκό, στην κορυφή ο Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-1: Οδυνηρη ήττα για τον Παναθηναϊκό, στην κορυφή ο Ολυμπιακός

O ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού και έδωσε έτσι την δυνατότητα στον Ολυμπιακό ο οποίος επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ, να περάσει στην πρώτη θέση και να μετατραπεί σε ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Οι «ερυθρόλευκες» το πλεονέκτημα έδρας ως το τέλος.

Μεγάλη… ανατροπή στο πρωτάθλημα της Volley Lesgue Γυναικών. Ο Παναθηναϊκός ο οποίος κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου βρισκόταν στην πρώτη θέση, πήγε στην Μίκρα θέλοντας δύο σετ για να εξασφαλίσει την πρωτιά, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ο ΠΑΟΚ επικρατήσε με 3-1 και να ρίξει από την κορυφή τις «πράσινες» ανεβάζοντας σε αυτή τον Ολυμπιακό που πλέον είναι η ομάδα που θα έχει το πλεονέκτημα ως το τέλος.

Έτσι οι ερυθρόλευκες μετατρέπονται στο ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, μπαίνοντας φουριόζες στα play off για να διατηρήσουν τα σκήπτρα του πρωταθλητή.

Μεγάλο… στραπάτσο για τις «πράσινες» οι οποίες πριν λίγες εβδομάδες είδαν την ομοσπονδία να τους κάνει το χατίρι και να τους μεταθέτει το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο, λόγω της… Ευρώπης.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχες μπήκαν πολύ πιο δυνατά και κατάφεραν να πάρουν σχετικά άνετα το πρώτο σετ, βάζοντας από την αρχή δύσκολα στα κορίτσια του Οικονόμου. Στο δεύτερο και πάλι ο ΠΑΟΚ πήρε ένα προβάδισμα, αλλά ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, με τις «ασπρόμαυρες» όμως να κάνουν το 2-0.

Ο Παναθηναϊκός μείωσε προσωρινά σε 2-1, ωστόσο οι «ασπρόμαυρες» έφτασαν στην νίκη με 3-1, δίνοντας στον Ολυμπιακό την δυνατότητα να «καθίσει» πλέον στην πρώτη θέση, και να έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, απέναντι στο τριφύλλι το οποίο ότι έχτιζε όλους αυτούς τους μήνες γκρέμισε μέσα σε λίγες ημέρες.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ