Απίστευτο : Η Ραβένα δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να προπονηθεί

Απίστευτο : Η Ραβένα δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να προπονηθεί

Σε μία πρωτόγνωρη κίνηση προχώρησε η Ραβένα, λίγο πριν τον πρώτο τελικό του CEV Challenge Cup, κόντρα στον Ολυμπιακό με τους Ιταλούς να μην παραχωρούν το προπονητικό τους κέντρο στους Ερυθρόλευκους με τη δικαιολογία ότι δεν τους ανήκει.

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όταν πληροφορήθηκαν από τους αντίστοιχους της Ραβένα ότι δεν μπορούν να κάνουν προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της ιταλικής ομάδας, λίγο πριν τον πρώτο μεταξύ τους τελικό για το CEV Challenge Cup.

Οι γηπεδούχοι τονίζουν πως δεν τους ανήκουν οι εγκαταστάσεις και ότι δεν έχουν τα απαραίτητα χρήματα για να πληρώσουν το ενοίκιο, με αποτέλεσμα και εκείνοι να προπονηθούν μόνο την παραμονή του τελικού.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αφήνει στην διακριτική ευχέρεια των γηπεδούχων σωματείων την παραχώρηση γηπέδου στην φιλοξενούμενη ομάδα παραμονή των αγώνων.

Από τη μεριά της η γηπεδούχος ομάδα υποχρεωτικά πρέπει να παραχωρήσει το γήπεδο του αγώνα μόνο το πρωί της ημέρας διεξαγωγής. Έτσι, οι Ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν παραμονή του πρώτου τελικού σε βοηθητικό γυμναστήριο. Η απόφαση αυτή βέβαια έρχεται σε αντίθεση με την συνήθη τακτική όλων των ευρωπαϊκών ομάδων εδώ και πολλά χρόνια σε διοργανώσεις CEV.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ