Παρίζι: «Είμαι ικανοποιημένος, επικεντρωνόμαστε στον Αρη»

Παρίζι: «Είμαι ικανοποιημένος, επικεντρωνόμαστε στον Αρη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι, μίλησε για τη νίκη – πρόκριση επί της Λαμίας και έδωσε το σύνθημα ενόψει των αναμετρήσεων με τον Αρη για τα ημιτελικά της Volley League.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το ματς με τη Λαμία για τα προημιτελικά της Volley League, με τις Ερυθρόλευκες να παίρνουν τη νίκη με 3-0 σετ και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Αρη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά θα πρέπει οι παίκτριές του να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να επικεντρωθούν στις μάχες με τον Αρη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είναι σημαντικό που περάσαμε στην επόμενη φάση. Η νίκη σήμερα μπορεί να ήταν καθαρή με 3-0, όμως η Λαμία έπαιξε καλά, έπαιξε όλες τις μπάλες δυνατά. Η ομάδα μας έπαιξε με καθαρό μυαλό σε κάποιες στιγμές, σε κάποιες άλλες όχι, αλλά γενικά, είμαι ικανοποιημένος από τα κορίτσια. Νικήσαμε και τώρα θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας για τους ημιτελικούς με τον Άρη».

Η Στέλλα Χριστοδούλου από την πλευρά της, τόνισε: «Σε αυτή τη φάση, εμείς αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς σαν… τελικό. Και αυτό κάναμε και κόντρα στη Λαμία. Η ομάδα έπαιξε καλό βόλεϊ σε γενικές γραμμές, βέβαια κάναμε κάποια λάθη, τα οποία πρέπει να διορθώσουμε σε όσες προπονήσεις έχουμε μέχρι το επόμενο ματς. Η ομάδα θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στους τελικούς, ώστε να το κάνουμε πράξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ