Εκλεισε Ερνάντες ο Παναθηναϊκός! (vid)

Εκλεισε Ερνάντες ο Παναθηναϊκός! (vid)

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε Φερνάντο Ερνάντες και πραγματοποιεί μία πολύ σημαντική μεταγραφή ενόψει της νέας σεζον.

Μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμος να κάνει ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον Φερνάντο Ερνάντες και ο σπουδαίος Κουβανός διαγώνιος όπως όλα δείχνουν θα φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Όλα άρχισαν στο ματς της Χάλκμπανκ (τωρινή ομάδα του Ερνάντες) με τον Παναθηναϊκό στον Άγιο Θωμά. Ο Ερνάντες είχε πλέξει το εγκώμιο των οπαδών του Παναθηναϊκού και είχε δηλώσει, μάλιστα, πως μία μέρα θέλει να αγωνιστεί στην ελληνική ομάδα.

Αυτό το… αθώο φλερτ όμως, χωρίς να το περιμένει κανείς, οδηγείται σε… γάμο! Οι «πράσινοι» απασφαλίζουν τη «βόμβα», έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τον 33χρονο παίκτη.

Το κασέ του φτάνει τα 150.000 ευρώ. Αλλά δεν ήταν αυτό το μεγάλο… αγκάθι της συμφωνίας. Ο Ερνάντες αφού αρχικά συμφώνησε με το «τριφύλλι», στην συνέχεια είπε πως σε περίπτωση που θα είχε πρόταση από μεγάλο πρωτάθλημα, θα μπορούσε δίνοντας πίσω 100.000 να έφευγε. Ήθελε buy out στο συμβόλαιό του δηλαδή ο Κουβανός.

Αυτό δεν το δέχθηκε ο Παναθηναϊκός και οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν για λίγο. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος το οποίο κατέκτησε η Ζιράατ Μπάνκασι νικώντας στους τελικούς την Χάλκμπανκ, οι επαφές ξεκίνησαν και πάλι άμεσα. Εκεί οι δύο πλευρές έδωσαν τελικά τα χέρια και έφτασαν σε συμφωνία.

Τρομερό βιογραφικό έχει ο Ερνάντες έχοντας αγωνιστεί σε Πάντοβα, Πιατσέντζα, ενώ φέτος με τη Χάλκμπανκ  έφτασε μέχρι τον τελικό του Challenge Cup χάνοντας το τρόπαιο από τη Ναρμπόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ