Μπενίτεθ : «Θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε»

Μπενίτεθ : «Θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, αλλά και ο Κώστας Χριστοφιδέλης μίλησαν για τον πρώτο τελικό τουChallenge Cup με τη Ραβέννα στην Ιταλία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, καθώς και ο αθλητής Κώστας Χριστοφιδέλης, έκαναν δηλώσεις για τον πρώτο τελικό της ομάδας βόλεϊ στο Challenge Cup. Και οιδύο αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στη Ραβέννα, ενώ ξεκαθάρισαν πως θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι πανέτοιμοι για μια μεγάλη μάχη.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ένας τελικός είναι ένας τελικός. Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούμε και να αγωνιστούμε με βάση τις δυνατότητες μας. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, σε ένα γήπεδο με βολεϊκή ατμόσφαιρα και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να κερδίσουμε το Κύπελλο στην έδρα μας. Έχουμε προετοιμαστεί σε επίπεδο τακτικής ώστε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι τους. Θα δείξουμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα, την αγωνιστικότητα μας και θέλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουμε όλη τη χρονιά. Ξέρουμε τον αντίπαλο και την απόδοση που μπορεί να πιάσει στην έδρα του. Δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις πιστεύω, θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Κώστας Χριστοφιδέλης: «Είμαστε αισιόδοξοι και ετοιμοπόλεμοι»!

O αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την αναμέτρηση. Έχουμε έρθει έτοιμοι και ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Η Ραβέννα είναι μια ομάδα που είναι γνωστό ότι πιέζει από τη γραμμή του σερβίς και στόχος μας βασικός είναι να κρατήσουμε την υποδοχή μας και από κει και πέρα αν μπορούμε και εμείς να τους βγάλουμε μακριά από το φιλέ θεωρώ ότι θα έχουμε πολλές πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας δεν θα κριθεί μόνο στην δικιά μας υποδοχή αλλά θεωρώ ότι η Ραβέννα είναι πολύ δυνατή στο σερβίς οπότε θα είναι βασικό αυτό το στοιχείο ούτως ώστε να έχει τη δυνατότητα ο πασαδόρος μας να κάνει το παιχνίδι μας και από κει και πέρα τα πράγματα θα είναι πιο βατά για εμάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε καλοί στο μπλοκ, στην επίθεση και στα υπόλοιπα στοιχεία.

Είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι εικόνα έχουν για εμάς αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα μπούμε για να κερδίσουμε. Δεν σκεφτόμαστε ότι το δεύτερο παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να κερδίσουμε και μόνο αυτό υπάρχει στο μυαλό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ