Ολυμπιακός : Το πρώτο βήμα για να της πάρει τα σκήπτρα

Ολυμπιακός : Το πρώτο βήμα για να της πάρει τα σκήπτρα

Ο Ολυμπιακός σήμερα το απόγευμα (18:30) αναμετράται με την Μπούρσα στο κλειστό του Ρέντη για τον πρώτο τελικό του CEV Challenge Cup.

Το πρώτο βήμα για να κατακτήσει το Challenge Cup θέλει να κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Μπούρσα στο «Μελίνα Μερκούρη», στο ριμέικ του περσινού τελικού. Το κλειστό του Ρέντη θα είναι κατάμεστο από τον κόσμο των Πειραιωτών που με τη φωνή του θα ωθήσει τα ερυθρόλευκα κορίτσια στη νίκη.

Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει σήμερα τη νίκη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ για να έχει προβάδισμα προκειμένου να πάρει τα σκήπτρα από την τουρκική ομάδα. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά είχε αντιμετωπίσει και πέρσι την Μπούρσα στον τελικό της διοργάνωσης, με το πρώτο ματς να είναι και πάλι στο Ρέντη. Τότε ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με το εύθραυστο 3-2 σετ στις 12 Απριλίου 2017 και τρεις μέρες αργότερα, η Μπούρσα επικράτησε με 3-0 σετ και πήρε το τρόπαιο.

Συνεπώς, ο Ολυμπιακός δεν επιθυμεί να νιώσει ένα deja vu με την περσινή κατάσταση και θα επιχειρήσει από σήμερα να βάλει τις βάσεις για την κούπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ