Ολυμπιακός: Πάει για το «μπαμ» με τον Χιντάλγκο Ολίβα – Πήρε Γκαρά (vids)

Ολυμπιακός: Πάει για το «μπαμ» με τον Χιντάλγκο Ολίβα – Πήρε Γκαρά (vids)

Κοντά σε μια μεταγραφή που θα κάνει την διαφορά είναι ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του 37χρονου Κουβανού, Σαλβαντόρ Ιντάλγκο. Ο Δημήτρης Γκαράς θα είναι το νέο λίμπερο των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός έχει «σηκώσει» τα μανίκια με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, και παλεύουν για μια μεταγραφή που μπορεί να κάνει την διαφορά. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του αρχηγού της Φενέρμπαχτσε,Σαλβαντόρ Ιντάλγκο.

Ο 37χρονος ακραίος που έχει γεννηθεί στη Ρωσία και συγκεκριμένα στο Λένιγκραντ είναι Κουβανός με γερμανική υπηκοότητα και έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο του 2019, αλλά και το Super Cup της επόμενης χρονιάς.

Ένας παίκτης, ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημα της χώρας μας, μιας και είναι εξαιρετικά δύσκολο να κοπεί όταν βρεθεί στην μέρα του.

Εκτός από το πρωτάθλημα Τουρκίας έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και σε Λίβανο, Κίνα και Κατάρ, ενώ με την Αλ Αραμπί είχε φτάσει στην κατάκτηση και του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας παίρνοντας και τον ατομικό τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη.

Ένας ακραίος ο οποίος, μπορεί εύκολα να ηγηθεί, έχοντας ύψος 1.98μ, αλλά και μεγάλη ποικιλία στο παιχνίδι του. Είναι ένας παίκτης «εκρηκτικός» με εξαιρετικό σερβίς, και πολύ καλή υποδοχή.

Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν σταματά εκεί καθώς, έκαναν δικό του τον Δημήτρη Γκαρά. Ο 37χρονος λίμπερο που φέτος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με τον Παναθηναϊκό συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και το League Cup, θα συνεχίσει στην ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, με τον Ιταλό να τον θεωρεί ιδανικό αντικαταστάτη του Ζήση.

Ο Γκαράς ξεκίνησε την καριέρα του στην Ορεστιάδα και έχοντας αγωνιστεί σε Αριστοτέλη Σκύδρας, Λαμία, ΕΑ Πατρών, Φοίνικα Σύρου και Άρη, πήγε στον ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα των, Παμβοχαϊκό, ΑΕΚ, ΟΦΗ και Φοίνικα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ