Φέρνει Κόβαρ ο Παναθηναϊκός (vids)

Φέρνει Κόβαρ ο Παναθηναϊκός (vids)

Μια ακόμα πολύ μεγάλη μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός, με την απόκτηση του Γίρι Κόβαρ.

Ο Παναθηναϊκός μετά την πολύ μεγάλη κίνηση με την απόκτηση του Κουβανού Φερνάντο Ερνάντεζ, φαίνεται πως είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ακόμη μία σημαντική μεταγραφική κίνηση, καθώς όπως όλα δείχνουν φέρνει στην Ελλάδα τον Ιταλοτσέχο ακραίο, Γίρι Κόβαρ.

Ο 33χρονος αθλητής έχει ύψος 2.02μ, είναι γεννημένος στο Ζλιν και διαθέτει ιταλικό διαβατήριο αγωνιζόμενος με την «σκουάντρα ατζούρα». Το παλμαρέ του είναι γεμάτο τίτλους, καθώς έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Ιταλίας, 3 Κύπελλα Ιταλίας και 2 Σούπερ Καπ, αγωνιζόμενος σε Σίσλεϊ Τρεβίζο, Λορέτο, Βερόνα και Τσιβιτανόβα.

Ακόμα, έχει σηκώσει Μουντιάλ Συλλόγων, Champions League και το CEV Cup, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως για τη συγκεκριμένη κίνηση βοήθησε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στην παλιά του ομάδα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η πορεία μου με την Ματεράτσα/Σιβιτανόβα τελειώνει, έχοντας την επίγνωση πως έχω δώσει τα πάντα για τη φανέλα της και τους οπαδούς της. Αυτός είναι ο αθλητισμός, τίποτα δεν συνεχίζεται επ’ αόριστον. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησαν την ομάδα να κερδίσει ένα Scudetto.

Ήμουν πάρα πολύ καλά στο σύλλογο, δεν τον εγκατέλειψα έχοντας γυρίσει την πλάτη σε άλλες ομάδες και σε μεγαλύτερες οικονομικές προσφορές. Η μεγαλύτερη μου ανάμνηση: Κάθε χρονιά ήταν ξεχωριστή και κάθε επιτυχία με συγκίνησε το ίδιο. Μου αρέσει που κοιτάζω πίσω και βλέπω πως κερδίσαμε πολλά. Είχα καλή σχέση με όλους τους προπονητές και όλους τους συμπαίκτες μου. Το ισοζύγιο είναι πολύ θετικό, ελπίζω κι εγώ να έχω αφήσει καλή ανάμνηση σε όλους εσάς. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ