Ολυμπιακός: Ο Μιτσέλι φέρνει την Γουίντερς (vid)

Ολυμπιακός: Ο Μιτσέλι φέρνει την Γουίντερς (vid)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση της ακραίας Τζάλι Γουίντερς, την οποία θέλει διακαώς στη γυναικεία ομάδα των Πειραιωτών ο Λορέντζο Μιτσέλι,

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έδωσε τα κλειδιά της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στον Λορέντζο Μιτσέλι και πλέον φουλάρει για τη μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την ακραία Τζάλι Γουίντερς. Η Αμερικανίδα είναι 25 ετών (26/7/97) έχει ύψος 1.90 και πέρσι αγωνίστηκε στις Κάννες, ενώ το 2019 αναδείχθηκε MVP και καλύτερη ακραία του κολεγιακού πρωταθλήματος στην Ανατολική Ακτή.

Μια εξαιρετική αθλήτρια, που προέρχεται από γεμάτες σεζόν και χωρίς αμφιβολία η απόκτησή της θα ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. Η Τζάλι Γουίντερς είναι εξαιρετική τόσο στην υποδοχή όσο και στην επίθεση, ενώ έχει εξαιρετικό σερβίς και βοηθάει πολύ και στο μπλοκ. Είναι στην καλύτερη ηλικία και έχει εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα, που είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην καριέρα της έχει κατακτήσει ένα κύπελλο Ισπανίας, ένα κύπελλο Γαλλίας, αλλά και από ένα Σούπερ Καπ στις δυο χώρες, με τον Ολυμπιακό να είναι πολύ κοντά στην απόκτησή της. Μια παίκτρια που γνωρίζει πολύ καλά ο νέος προπονητής των Πειραιωτών, Λορέντζο Μιτσέλι, ο οποίος επιθυμεί διακαώς την προσθήκη της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ