Ανακοίνωσε Κάφρεϊ ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Κάφρεϊ ο ΠΑΟΚ

Την απόκτηση της Πέιτον Κάφρεϊ ανακοίνωσε το βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ.

Μεταγραφική ενίσχυση για την γυναικεία ομάδα του Βολεϊ του ΠΑΟΚ. . Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την απόκτηση της Αμερικανίδας ακραίας, Πέιτον ΚάφρεΪ για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης στην προσπάθεια να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις.
Η 24χρονη άσος αγωνίστηκε στην Κούβα τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Payton Caffrey, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένη στις 01/09/1998 στις ΗΠΑ, η Payton Caffrey αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 181cm.
Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ από το Πανεπιστήμιο της West Virginia τις αγωνιστικές περιόδους 2016-17 και 2017-18, ενώ οι επόμενες δύο τη βρήκαν στο Πανεπιστήμιο του Florida State, στο οποίο ολοκλήρωσε και τις σπουδές της.
Την αγωνιστική περίοδο 2020-21, βρέθηκε για πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ, αγωνιζόμενη για λογαριασμό της Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο νταμπλ. Την ίδια αγωνιστική περίοδο, έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την Κούβα για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Pinkin de Corozal.
Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αμερικανικού βόλεϊ, έχοντας δυνατό ‘όπλο’ της την πολύ καλή υποδοχή της και τη δυναμική επίθεση της.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ η Payton Caffrey δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι η ομάδα θα έχει μία εξαιρετική σεζόν και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τις νέες μου συμπαίκτριες.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας προορισμός που ήθελα να επισκεφτώ και τώρα μου δίνεται η δυνατότητα να ζω και να αγωνίζομαι παράλληλα για το άθλημα, το οποίο αγαπώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ