Ολυμπιακός: Παρουσία Κουντούρη η προπόνηση της γυναικείας ομάδας

Ολυμπιακός: Παρουσία Κουντούρη η προπόνηση της γυναικείας ομάδας

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, η οποία προετοιμάζεται για το δεύτερο τελικό με την Μπούρσα (11/04).

Ραντεβού με την ιστορία έχει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία την ερχόμενη Τετάρτη (11/04) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπούρσα, στο δεύτερο τελικό του Τσάλεντζ Καπ, με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Οι «ερυθρόλευκες» το Μεγάλο Σάββατο προπονήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, με τον Μιχάλη Κουντούρη να δίνει το «παρών» και να στηρίζει έμπρακτα τις παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ευχήθηκε στις αθλήτριες και το τεχνικό τιμ και τους μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση με την Μπούρσα.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την προετοιμασία της την Κυριακή του Πάσχα, με το πρόγραμμα μάλιστα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Το πρωί οι παίκτριες των Πειραιωτών θα προπονηθούν στο γυμναστήριο και το απόγευμα στο γήπεδο.

Την Δευτέρα (09/04) η ομάδα θα αναχωρήσει για την Τουρκία και το απόγευμα της Τετάρτης θα τα δώσει όλα στην Προύσα με στόχο το τρόπαιο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ