Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Κωστόπουλος

Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Κωστόπουλος

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Βασίλης Κωστόπουλος.

Μετά από μία σεζόν στον ΑΟΠ Κηφισιάς, ο Βασίλης Κωστόπουλος, θα συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία ανακοινώθηκε από το «τριφύλλι».

Ο 27χρονος ακραίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας στις δηλώσεις του μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας:

«Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όποτε αυτό χρειαστεί για να καταφέρουμε όλοι μαζί να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τα παιχνίδια μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Στη σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρεται: 

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Κωστόπουλο για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον 27χρονο ακραίο (1.97μ.) για τη νέα σεζόν και γέμισαν ακόμα περισσότερο το ρόστερ τους σε μια απαιτητική χρονιά. Πρόκειται για μια ακόμα μεταγραφή που ενισχύει το «τριφύλλι» στους πέντε θεσμούς που θα λάβει μέρος ο Σύλλογος (Challenge Cup, Σούπερ Καπ, Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ).

Το βιογραφικό του Βασίλη Κωστόπουλου

2021-2022 ΑΟΠ Κηφισιάς
2019-2021 Φοίνικας Σύρου
2015-2018 Παναχαϊκή
2003-2015 Πανερυθραϊκός»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ