Ολυμπιακός : Με όπλο το ΣΕΦ για την ανατροπή και τον τίτλο

Ολυμπιακός : Με όπλο το ΣΕΦ για την ανατροπή και τον τίτλο

Ο Ολυμπιακός καλείται να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Ραβέννα στο «καυτό» ΣΕΦ και να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ραβένα στο κατάμεστο ΣΕΦ για τον επαναληπτικό τελικό του CEV Challenge Cup, με μοναδικό στόχο την ανατροπή της ήττας με 3-1 στην Ιταλία. Οι ερυθρόλευκοι έχουν απόψε (20.30) ραντεβού με την ιστορία τους, καθώς με νίκη μπορούν να κατακτήσουν έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο.

Για να καταφέρει να σηκώσει την κούπα η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ θα πρέπει να κερδίσει με 3-1 ή 3-0 κι εν συνεχεία να επικρατήσουν και στο τελευταίο «χρυσό» σετ. Σε ενδεχόμενη νίκη με 3-2 ή ήττα με οποιοδήποτε σκορ η Ραβένα θα κατακτήσει το τρόπαιο. Η ομάδα του Πειραιά έχει ως σύμμαχο στη ρεβάνς τον κόσμο του που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο.

Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πλήρης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ και η ιταλική ομάδα εν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έχει ταξιδέψει στην Αθήνα με όλα τα αστέρια της.

Αναλυτικά οι 14 παίκτες των ερυθρόλευκων: Χριστοφιδέλη, Ρουμελιώτη, Ζουμπάνι, Οϊβάνεν, Στιβαχτή, Στεφάνου, Πετρέα, Μπέμε, Δαρίδη, Ανδρεάκη, Ντρζίζγκα, Τσέλιο, Αλεξίεφ και Ραούβερντικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ