Όλα για όλα ο Ολυμπιακός στην Τουρκία

Όλα για όλα ο Ολυμπιακός στην Τουρκία

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Μπούρσα στην Τουρκία στον επαναληπτικό τελικό για το Challenge Cup, επιζητώντας μια επική ανατροπή και την κατάκτηση του τίτλου μέσα στην Προύσα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο τελικό του CEV Challenge Cup και πάλι απέναντι στην Μπούρσα. Οι ερυθρόλευκες ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι στο κλειστό του Ρέντη με 3-2 σετ και πλέον ψάχνουν ένα θαύμα στην Τουρκία ήμερα στις 18:00.

Οι παίκτριες του Mπράνκο Κοβάτσεβιτς θέλουν νίκη μέσα στη Προύσα με οποιοδήποτε σκορ κόντρα στην τούρκικη ομάδα, καθώς με 3-0 ή 3-1 κατακτούν τον τίτλο, ενώ με 3-2 θα οδηγηθούν στο χρυσό σετ προκειμένου να κριθεί ο κάτοχος του τροπαίου. Σε περίπτωση ήττας των ερυθρόλευκων η Μπούρσα θα πανηγυρίσει και φέτος την κατάκτησητ ου Challenge Cup και πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο αγωνιστικό σκέλος η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίστηκε το βράδυ της Τρίτης (10/4) με προπόνηση στο γήπεδο της Μπούρσα όπου θα διεξαχθεί ο τελικός, με τον τεχνικό των Πειραιωτών, Mπράνκο Κοβάτσεβιτς να μην υπολογίζει στην Κατερίνα Ζακχαίου και την Μαρία Νομικού που δεν ταξίδεψαν στην Προύσα.

Την ερυθρόλευκη αποστολή για τον μεγάλο τελικό του CEV Challenge Cup αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου και Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ