Μαρινάκης : «Πολλοί το ονειρεύονται, λίγοι νιώθουν την χαρά»

Μαρινάκης : «Πολλοί το ονειρεύονται, λίγοι νιώθουν την χαρά»

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στις μεγάλες επιτυχίες των ομάδων βόλεϊ του συλλόγου, επισημαίνοντας πως λίγοι μπορούν να νιώσουν την χαρά των φιλάθλων των πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός είχε την ευτυχία να δώσει το παρών (την ίδια μάλιστα μέρα) σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς, πανηγυρίζοντας μάλιστα την κατάκτηση του challenge cup από την γυναικεία ομάδα του συλλόγου. Η ανδρική ομάδα αντιμετώπισε στον τελικό την ιταλική Ραβένα αλλά δεν τα κατάφερε, χωρίς όμως αυτό να μειώνει την τεράστια προσπάθεια των ερυθρόλευκων.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν χθες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και παρακολούθησε τον τελικό. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του λιμανιού μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στη Nova, τονίζοντας χαρακτηριστικά.

«Σίγουρα είναι μεγάλη μέρα όταν κερδίζεις έναν ευρωπαϊκό τελικό και όταν βρίσκεσαι σε ένα δεύτερο ευρωπαϊκό τελικό μέσα σε τρεις ώρες. Είναι κάτι που πάρα πολλοί το ονειρεύονται, αλλά λίγοι νιώθουν αυτή τη χαρά. Σήμερα (σ.σ. χθες) είναι μια γιορτή για το βόλεϊ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα παιδιά κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν στην Ευρώπη. Πιστεύω και του χρόνου να νιώσουμε παρόμοιες χαρές».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρωτήθηκε αν περίμενε πως η γυναικεία ομάδα του συλλόγου θα έκανε την ανατροπή επί τουρκικού εδάφους, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να επισημαίνει. «Πίστευα και για τα κορίτσια και για τα αγόρια. Χαρήκαμε για τα κορίτσια, αλλά χαρήκαμε και για τα αγόρια που βρέθηκαν σε αυτό το μεγάλο τελικό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ